Kategorier
Avsugning Erotiska filmer Oralsex

Min mun

Min mun suger kuk

Jag vet med min stora erfarenhet vad min mun kan göra med en kuk när jag ger oralsex. Jag börjar till exempel alltid med att suga upp en kuk om den är slak. Det är ytterst ovanligt för oftast så har han redan stånd. Om han redan har sprutat och vi vill ha mera sex då blir det en liten utmaning. Vilket jag tycker om eftersom jag ställer höga krav på mig själv.

Suger alltid en kuk under sex

Sex blir alltid skönast om man inte i förväg kan räkna ut hur det blir. Om jag blir trött på att rida under samlaget då kan jag ta kuken i munnen och börjar suga. Om jag inte lägger mig i en 69:a för då får jag det skönt samtidigt. Ingen vet vad jag får för infall för jag är inte rädd för att ta ett eget initiativ och få bestämma själv.
När mina händer samarbetar med min mun då blir det en skön avsugning. När mitt finger samtidigt stimulerar mannens G-punkt då blir det alltid extra långa och härliga sprut.

3 svar på ”Min mun”

Hej sonja
Jo jag gör liksom. Jag rider kuken under sexet, tar sedan kuken i min mun och suger den. Blir uppskattat. Då är sexet som bäst för båda vill jag nog påstå.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.