11 reaktioner till “Lisa blir så kåt när hon visar fittan”

 1. Och jag blir kåt av att se din härliga fitta och dina fasta, sköna bröst! Bra läge att slicka din fitta och smeka dina bröst nu. Sen vill nog min kuk hälsa på inne i härligheten.

   1. Ja, och det kommer att kännas underbart med din sköna fitta som omsluter den. Jag knullar dig snett bakifrån och smeker din klitta samtidigt. Ibland möts vi i sköna kyssar där tungorna leker med varandra.

 2. Ojoj vilken kvinna så vacker du är Lisa, nu förstår jag varför du finns i någons tankar hela tiden. Jag blir lite avundsjuk på din välformade kropp och dina vackra bröst och din fitta som är så vacker att nu tror jag att tofsen åker på min våta fitta. Kram Anna.

  1. Tack! Behåll tofsen. Många här som gillar din buske. Hade jag haft bättre hårväxt hade jag kanske haft min kvar. Och du har verkligen ingen anledning vara avundsjuk så fin som du är Anna!

 3. Åå Lisa du är ju så vacker. Ja vill vara här länge. Ja vill att du ska få känna min tunga som leker över hela din fitta. Slickar djupt och mjukt om vart annat. Slicka intensivt när du är nära på att komma så att orgasmen blir kraftig. När du har kommit fortsätter ja med behandlingen samtigit som mina händer letar sig försiktigt över din fina kropp. Med små nätta rörelser smeker ja dina bröst med en hand och hjälper tungan med njutningen av fittan med den andra. Du kommer igen och den här gången hårdare och intensivare.
  Ja kryper nu upp å kysser dig . Sem viskar ja i ditt öra att du är den vackraste ja vet.
  Kram Krille

  1. Krille du skriver så fint och gör mig så kåt så jag vet inte vad jag ska säga. Vill du fortsätter över hela min kropp som bara njuter!

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.