Kategorier
Amatörbilder

Lisa är kåt och het

35 svar på ”Lisa är kåt och het”

Mmm! Vilken härlig bild, Lisa! Kommer gärna och smakar på och pullar din fitta. Sen kanske du vill att min kuk sakta glider in i dig…? Kram George

Det är klart att du får, Lisa! Det skulle vara underbart skönt att känna dina läppar runt min kuk och hur din tunga undersöker mitt ollon. Kanske du börjar med att låta din tungspets glida längs mitt kukskaft fram och tillbaka samtidigt som du runkar mig varsamt… Kram George

Okej Lisa☺
Har du skickat in fler sexiga bilder på dig till Sonja?
Du är så sexig så ja vill se mer av dig ler?
Kram

Lisa tror du min fitta blir lika fin som din om jag rakar av mig tofsen eller kommer jag att se ut som en tonåring tror du, jag är ju till åren kommen så det stadiet har jag passerat med råge. Kram Anna.

Jag tror verkligen du skulle gilla vara rakad. Det är så mycket skönare känsla. Och när det gäller ålder så tror jag att jag är äldre än du.

Vilken ålder är rätt då?? Vi kanske är lika unga du och jag, Eva är tio år yngre än mig. Anna.

Ja det har du rätt i ? Har du testat tjejsex någon gång eller är du helt straight?? Jag ska faktiskt prova att raka mig på läpparna och känna om det är någon skillnad när jag älskar med Adam. Kram Anna.

Är du singel eller har du förhållande Lisa? Själv är jag singel men träffar några stycken då och då, men Eva och Adam träffar jag rätt ofta och vi har kravlös sex på tre och gillar det. Anna.

Okej jag förstår det är alltid gott att ha någon att älska och känna sig trygg med. Jag har Eva som min närmaste och vi trivs ihop. Trevligt att få skriva med dig Lisa och vi hörs igen hoppas jag. Kram Anna.

De är klart du får Lisa du får hela paketet ler☺
Du ska få känna min kåta hård kuk i alla dina hål om du vill du bestämmer ler.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.