Kategorier
Erotik Onani

Jag vill förmedla kåthet när jag visar fittan

Fingrar som får Sonja att nå en högre kåthet

Sonjas erotik är en blogg där jag samtidigt kan bjuda på mig själv. Då blir det naket, intimt och nära min fitta. Nu har redan min kåthet kommit en bra bit på väg. För som du också kan se så stimulerar jag min klitoris med mina fingertoppar. Det är väl i och för sig inget konstigt för det är så här som många kvinnor onanerar. Jag har dessutom med egna ögon sett när några av mina kåta väninnor gör på samma sätt som jag.

Nu blev jag faktiskt också lite kåt när jag såg hur andra kvinnor onanerade. Det som skilde dom åt var väl mest hur dom stönade. Några var riktigt högljudda speciellt när dom fick en orgasm. Det är ett exempel på vad som kunde hända under en tjejkväll hemma hos mig.

12 svar på ”Jag vill förmedla kåthet när jag visar fittan”

Det känns helt okej för mig att visa fittan när det är skönt. Jag vill ha en orgasm och det får jag genom att onanera.

Svara

Nu blev jag kåt och började att onanera! Det är verkligen en skön känsla när fingrarna smeker min svullna klitoris på olika sätt.

Svara

Nu är inte det här första gången som jag visar fittan under onani för det är bara en bild som besökarna uppskattar.

Svara

det gör du verkligen Sonja med den äran, en frustande glad kåthet och min försats flödar bara jag skriver Sonja i adressfältet.
(får man vara så ärlig?)

Det är klart att du får vara ärlig. Bloggen är för att alla ska få det skönare och bli lite kåtare 🙂

Svara

När jag blir så här kåt under onani då är det inte så konstigt att jag håller på. Det är så viktigt för mig att orgasmen kommer för den är alltid så skön och behaglig och då är det kul att visa fittan.

Svara

För mig så kommer kåtheten direkt när jag tänker på att jag ska visa fittan för alla som besöker Sonjas erotik. Det bästa av allt är att orgasmerna kommer så enkelt när mina fingertoppar behandlar klitoris.

Svara

Det ska vara lite sexigt att ligga med brett särade ben och visa fittan när kvinnlig onani är som bäst. Nu blir jag så kåt av att få visa upp mig på Sonjas erotik så orgasmerna kommer på löpande band.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: