Jag glömde trosorna idag igen

Nu kan den här bilden när jag ligger i sängen och onanerar vara vilken tid på dygnet som helst så det behöver inte vara under en morgon.

Sonja onanerar utan trosorna

Om jag ska visa min kåthet då är det härligt att göra det utan trosorna på. Du gillar kanske när jag ligger med brett särade ben för då får du se min fitta?

Jag tycker att det är härligt att känna hur mina fingrar ökar min upphetsning för då får jag snart en orgasm.

18 reaktioner till “Jag glömde trosorna idag igen”

  1. Jag är inte riktig där ännu med kvinnlig kärlek, men kanske lite längre fram i livet. Men det är alltid trevligt med kvinnliga beundrare ??

    1. Jag har också fantiserat att smeka en fitta eller slicka en clitoris och att bli slickad av en annan kvinna, bara tanken gör mig våt ☺️

    1. Då ska du absolut visa upp dig för ett ben, rumpa eller en bröstvårta är bara vackert att titta på. Då tror jag att det finns tjejer och kvinnor som vill göra samma sak med dig som du vill göra med Vera 🙂

    2. Jag var också blyg i början men bara att visa mig naken för andra gör mig bara mer och mer kåt och att läsa alla kommentarer gör det ännu bättre, så gör ett försök så ska du se att det är upphetsande Marie ?

  1. Så skönt, Minns när Majsan mötte upp mig på stan , iförd kjol och utan trosor, Hon lättade lite på kjolen för att ge mig en vink om sin bara stjärt.
   /Lasse

    1. Majsan är alltid Kåt , men håller med dig Sonja , Majsan blir alldeles sjövild när hon går utan trosor, Jag kan se det på långt håll, Hon får en sån sugande blick då.

     1. När du smeker Majsans rumpa och insidan på låren nästan ända upp till fittan då lär du få en kåt blick 🙂

  2. Nu var det så att Vera glömde de hos mig inatt efter ett hett möte. Man vill inte att hon ska ha några kläder som täcker den vackra kroppen?
   Önsketänkande att Vera var hos mig? men i övrigt är det sant.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.