Kategorier
Erotiskt bildspel Onani Sex

Fittan var härligt fuktig när jag vaknade

Sonja onanerar och visar fittan

När jag skriver något om fittan på min erotiska blogg då blir jag kåt på riktigt. Då är det ingen som kan ana var jag har min hand när jag sitter utan trosor. Nu får du också se en sexuell bild under kvinnlig onani. Då kan jag samtidigt inte låta bli att pilla på min klitoris.

Nu står det inte i rubriken att jag onanerade när jag vaknade och kände kåtheten i kroppen. Det kan mina besökare samtidigt se med egna ögon på den här bilden. När orgasmen väl kom då var den exakt så intensiv som jag vill ha den.

Nu funderar du kanske om jag kommer innan jag har skrivit klart det här inlägget. Nej den här gången kunde jag inte hålla mig för det blev alldeles för skönt att onanera.

7 svar på ”Fittan var härligt fuktig när jag vaknade”

Det är möjligt att jag drömde en våt dröm eller också var det bara för att jag hade handen på fittan när jag vaknade.

Svara

Nu hjälpte det inte att jag onanerade innan jag somnade. För jag vaknade upp till en ny dag med en sexuell lust. Jag visar inte fittan på Sonjas erotik bara för att få uppmärksamhet. För sanningen är att jag får fler orgasmer med en intensivare njutning om någon ser på i smyg.

Svara

Bara att bejaka lusten när den kommer och det gör den ju ofta 😉 . Hade gärna slickat din fitta i morse. Kan du förresten fixa Annas mejladress åt mig eller ge henne min? Vi vill skriva till varandra. Kram George.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: