Eva vill också bli slickad till orgasm

Anna slickar Evas fitt till en orgasm

Finns det någon annan kvinna här som vill slicka min fitta? Då slickar jag dig till orgasmer men bara om du har hår på fittan. Skriv en kommentar eller titta på högersidan efter Sonjas mail så skickar hon den vidare till mig “kåta Eva”.

12 reaktioner till “Eva vill också bli slickad till orgasm”

 1. Ja, vem vill inte bli omhändertagen av Anna och hennes sköna tunga 😉 ? Jag tackar inte nej 🙂 . Kram George

 2. Du ska inte va ledsen Lisa.
  Ja slickar bara en rakad fitta? Ja tror nog vi skulle kunna bli ömma tillsammans ler
  Kram och puss på din klitta ler

  1. Det är helt okej. Vi är alla olika och var och en bestämmer själv hur man vill ha det och vad man trivs med

  1. Hej Lisa det är klart du får vara med och slicka mig med din vackra tunga, men du kanske är lite för osäker om du vill?? Har du aldrig gjort det någon gång så är en bra början att smaka på din egen fittsaft när du onanerar, så får du känna att det är lite salt och sträv smak på den, och sen vet du ju själv hur du vill bli slickad av en man och då är det bara att börja slicka som om det är din egen fitta du slickar, svårare än så är det inte och är det mig du slickar så hjälper jag dig att göra det skönt. Kram från kåta Eva.

    1. Tycker jag du ska göra Lisa för att älska med en kvinna är mycket sensuellare och mjukare, och inte försöka få gemensam orgasm för vi lägger mycket mer tid på det härliga förspelet och slipper penetrationen av en kuk som bara vill komma i dig och sen är det klart. Jag gillar att knulla med män också men att älska med en kvinna är mer kärlek och inte bara sex. Och att du är rakad är helt okej för mig. Kram Eva.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.