Kategorier
Orgasm Samlag

Ett erotiskt sprut

Ett sprut på Sonjas fitta

Jag fick det jag ville ha! En skön orgasm som inte syns som din varma sperma. Nu fick han i alla fall ett skönt sprut under dagens enda sexakt och den här gången så fick jag inte allt inne i fittan.

7 svar på ”Ett erotiskt sprut”

Vilken härlig sats en sånn sats sprutade jag i fittan i natt sedan silckade jag in denn och fylde henes munn sedan lekte vi tills hon fick kuken i fittan backifrån natten blev lång

Se mycket lockande ut.Tar gärna vid där föregående kille slutade och ställer mig
mellan din ben och låter min styva kuk pumpa dig full med min kuksås.
Blir kåt av att bara fantisera om att göra det.

Mycket sexig bild.

Wille

Ibland så fantiserar jag om att massor med killar står och runkar framför min nakna kropp. Sedan sprutar dom sperma och siktar på min vidöppna fitta.

Svara

Så lockande, jag tar över och ställer mej mellan hennes ben och låter mitt ollon fuktas av den ännu varma säden.
Jag smörjer in mitt ollon ordentligt och låter min styva kuk sakta glida över hennes venusberg, sakta särar ollonet på hennes blygdläppar och glider ner över skåran och ner till hennes rosett, ollonet trycker lite lätt och retas lite…..
Kuken glider nu upp mot den varma grottan och sakta särar den på skötet och glider djupt in i henne. Jag känner värmen i hennes sköte omsluta min kuk som glider skönt i den spermavåta fittan tillsammans med hennes härliga safter, jag blir styvare och styvare av känslan och känner nu lyckan av att få älska med en kvinna…

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.