Kategorier
Amatörbilder Onani

En vanlig lördag när fingrarna smeker fittan

Fingrar gör fittan lite våt då och då
Sonja onanerar och visar fittan i sängen.

Under en ledig dag så är det också ganska vanligt att jag onanerar mer än bara en gång. Om jag till exempel går omkring och städar då kan faktiskt kåtheten komma. Det är väl inte så att jag tänder på skurhinken när min hand glider innanför trosorna.

Nej det är sexlusten som kommer och då är det svårt att hålla fingrarna borta från fittan. Att stå på golvet framför en spegel och se när jag onanerar är riktigt upphetsande. Till en början blir det så skönt att känna fingrar som stimulerar klitoris. Då kan jag inte hålla mig särskilt länge innan orgasmen kommer.

På det här sättet så får jag samtidigt uppleva mera njutning under hushållsarbetet. Vem vet vad som händer nästa gång som jag är i tvättstugan. För där kan precis vad som helst hända.

6 svar på ”En vanlig lördag när fingrarna smeker fittan”

Nu har det blivit skönt igen när jag visar fittan för när klitoris får stimulans med några fingertoppar. Då känns samtidigt onani som allra bäst för mig.

Jag är faktiskt riktigt nöjd med dom orgasmer som jag får under onani för en del är intensiva och jag kan komma snabbt om jag vill det.

Svara

Nu kan det vara vilken dag som helst under veckan för njutning är något som jag verkligen prioriterar högt. Bäst känns det när jag har blivit kåt. Utan någon form av stimulering på klitoris så blir det nästan outhärdligt och det är då som jag börjar att onanera igen.

Det är också en bra anledning för mig att samtidigt få visa en bild på min fitta på Sonjas erotik.

Svara

Jag tycker om att visa vad en kvinna gör när sexlusten kommer på egen hand. Nu skulle det bli enahanda om jag bara onanerar i sängen för det finns andra ställen i hemmet där jag kan få riktigt intensiva orgasmer.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.