Kategorier
Erotik

En mogen kvinna som redan är lite kåt

En mogen kvinna visar fittan under onani

Ett ljus i augustimörkret är när jag ligger och onanerar på Sonjas erotik. Då får du också se en mogen kvinna som är ovanligt kåt. Nu tycker jag samtidigt om att ligga med brett särade ben och visa min fitta under orgasmen.

11 svar på ”En mogen kvinna som redan är lite kåt”

Ljuvligt vacker! Denna kåta kropp och vackra fitta lockar och drar, inbjuder till sköna stunder, även för mig som bisexuell.

Måste vara en gudomlig syn Kicki när du ställer dig på knä framför Blondie och börjar slicka henne med din erfarna tunga….och ibland när hon är nära så leker din tunga med hennes stenhårda bröstvårtor istället och ibland övergår i en sugande kyss med virvlande tungor er emellan….sen går du ner på henne igen och nu är det bara orgasm för henne som gäller…samtidigt rinner dina fittsafter längs dina lår…galet kåt är du nu…snart,snart kommer hennes tunga komma långt in i din fitta.
I ögonvrån ser du fotografens allt hårdare paket resa sig i all sin prakt….ikväll är det din kväll Kicki där din njutning är i centrum av det nya paret du mötte i tvättstugan igår kväll !

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: