Kategorier
Amatörbilder Avsugning Oralsex

En kåt kvinna som tar kuken i munnen

Hon suger kuken igen

22 svar på ”En kåt kvinna som tar kuken i munnen”

Säga vad man vill om oralsex men härligt är det – i alla former. Hur blev det? Fick han spruta i hennes ansikte och munnen?
Millan

Oralsex är så otroligt skönt både få och ge, slicka en kvinna till en riktigt härlig orgasm är så väldigt trevligt. Att få känna hur fittan riktigt drar ihop mums.

Hej Siv! Är ute och söker någon mogen trevlig kvinna som gärna är lite pilsk, kanske du har lust att få kontakt med en het man på lite drygt 40 år som skulle uppskatta ett härligt möte med mogen sugen kvinna.

Fantastisk bild på en fin kuk, som får den skönaste och godaste behandling. Att ge en bra avsugning till sin partner är något jag alltid gärna gjort utan krav på motprestation. Enbart för att jag älskar att suga kuk och få svälja den varma goda sperman. Man har mannens hela uppmärksamhet och det är underbart att känna kuken pulsera mot tungan.

Maria, när du skall få njuta fullt ut av mannens behandling, vad skall din partner göra med dig då? 😉

Om jag får önska, så uppskattar jag en härlig massage med varm och skön olja. Att han också får olja här o där, gör att både fingrar och kuk slinker in skönt. Jag älskar att känna ett par fingrar i min fitta samtidigt som tungan fladdrar och suger min klitoris.. Massera g-punkten och jag skvätter skönt 🙂

Va gott det låter! Olja är bra i alla lägen😊 Som att massera brösten länge innan jag går ner och tar hand om fittan… Finns inget bättre än sex!

Va härligt det ser ut! Lika skönt är det att ta hand om kvinnans fitta och med varsamma fingrar och läppar få henne mjuk, blöt och kåt. Låta tungan virvla runt, smeka hennes anus lätt och höra henne stöna…..

Verkligen är härlig bild, hon har säkert särade ben med så han kan slicka henne till en skön orgasm.

Vilken skön bild, skulle gärna vara mannen på bilden. Blir alltid så tänd av dina bilder här Sonja.

Ser så skönt ut när domsnyggt röda läpparna sluter sig runt kuken samtidigt som du ruckar kuken lite sakta

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: