Kategorier
Amatörbilder Onani

En hjälpande hand som får kuken att spruta

Sonja runkar kuken till et sprut

Det blev många sköna sprut när jag runkade av killarna under hela 70-talet och framåt. För med mina vana handrörelser runt kuken så blev jag faktiskt riktigt eftertraktad. När jag sedan masserade pungen med min lediga hand då sprutade sperman med flera långa strålar.

Om det var flera killar då fick min hjälpande hand lite mer att göra. Samtidigt så vet jag hur skönt det brukar bli för mig när orgasmen kommer under onani.

10 svar på ”En hjälpande hand som får kuken att spruta”

Skönt med en hjälpande hand Sonja men jag gillar allra bäst att spruta i en orgasmkrampande fitta och ibland att bli avsugen ?

Det är klart att du tycker att det är skönt när kuken glider in och ut i fittan för det är ju orgasmgaranti 🙂

Svara

Om jag var med dig så hade det säkert varit orgasmgaranti både för dig o mig Sonja men ibland när jag varit lite osäker första gången med en tjej så har det hänt att man inte blivit tillräckligt avslappnad för att spruta !
Har det hänt dig Sonja att första samlaget kan bli lite misslyckat men att det sen släppt när man vet vad den andre vill och vad man själv vill ha ?

Åhh Sonja,jag är så kåt nu kan du inte komma och runka min kuk tills den sprutar,jag lovar att pulla och slicka din fitta till en superskön orgasm

Dom gånger som jag runkar kuk så brukar det bli skönt för den sprutar stråle efter stråle med kladdig sperma 😉

Svara

En härlig avrunkning är aldrig fel. Skönt att ladda om för ett långt knull sen och du behärskar väl det mesta, Sonja 😉 . Gillar du 69:an också?

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: