Kategorier
Onani Sex

En fitta på nära håll under äkta kåthet

Sonja visar sin läckra fitta

Sonjas erotik är samtidigt en blogg som ökar min egen sexlust. Jag blir med andra ord kåt varje gång som jag skriver ett blogginlägg. Det är också viktigt att jag får en bra upplevelse när jag visar en bild på min fitta. Då blir det ett unikt innehåll som ingen annan har.

Om jag till exempel skriver om hur skönt det är att stimulera klitoris på ett speciellt sätt. Då blir det också en äkta njutning i nutid. För jag har inga problem med att onanera just nu och göra samma sak som på bilden. Nu tror jag inte att det finns någon som kan ge dig en direktrapport på samma sätt som jag under kvinnlig onani.

Jag trivs i alla fall som fisken i vattnet varje gång som min kåthet kommer på egen hand. Det är perfekt för då kan jag göra någonting skönt som bara fittan kan ge mig. Det är också då som den första orgasmvågen kommer.

6 svar på ”En fitta på nära håll under äkta kåthet”

När jag ligger i sängen och onanerar då tänker jag ibland på Sonjas erotik och att jag visar en bild på min fitta när det är skönt. Dom tankarna har faktiskt gett mig mer än bara en orgasm. Att få visa hur kvinnlig onani är från mitt perspektiv är bara härligt att få dela med mig till mina besökare.

Svara

Om du slickar min fitta på det sätt som jag vill ha det då är orgasmen inte långt borta. Då blir det minst lika skönt som när jag onanerar på bilden i det här blogginlägget.

Svara

Det ska vara nice att visa vad en kåt kvinna gör under onani. Det är också en anledning till att jag visar en bild på min fitta här på Sonjas erotik.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: