Kategorier
Erotik Onani

En angenäm känsla i kroppen

Onani ger en angenäm lust

Att få ligga ner i sängen med särade och uppdragna ben och onanera ogenerat är en angenäm känsla som för mig är den naturligaste saken i världen. Jag började med onani redan någon gång i mitten av 60-talet och då kan jag utan att skryta förmedla mogen erotik med erfarenhet.

Hur jag tar hand om min egen lust och kåthet är något som ligger mig varmt om hjärtat och då blir det fel med en massa hysch-hysch. Så välkommen in till mitt privata sovrum och min säng som har blivit något av orgasmernas högborg.

När det känns härligt i fittan

Nu finns det en anledning till att jag visar en bild på fittan och det är att jag skapar trovärdighet hos mina besökare för när det syns att mina fingrar stimulerar klitoris då är det på riktigt.

När det känns asbra i underlivet då kommer klitorisorgasmen och den kan vara riktigt intensiv har jag märkt. Nu går den kvinnliga orgasmen alltid att utveckla genom olika övningar och det har jag gjort under åren som har gått.

2 svar på ”En angenäm känsla i kroppen”

Hej. Vilka sköna bilder. Blir så hemskt kåt av att titta på kvinnor i min ålder som smeker sig själv. Härligt. Gör det själv dagligen. Fantiserar samtidigt om sex mellan två kvinnor. Har en ganska udda begäran. Skulle du vilja fantisera med mig så här på nätet. Berätta sköna, kåta berättelser att smeka sig till. Vänliga hälsningar Anna

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.