Kategorier
Amatörbilder Erotik

Elsa tycker om att visa sin våta fitta

Elsas fitta är fin att titta på

9 svar på ”Elsa tycker om att visa sin våta fitta”

Vilken härlig bild. Tänk att få smeka dina bröst samtidigt som du smeker min fitta. Vi kan suga Pinos kuk tillsammans. Om du suger kuken så tar jag hand om pungen. Vi kan turas om. Glöm inte bort att köra upp ett finger eller två i min fitta under tiden vi jobbar på med munnar och tungor. Tycker du han ska få spruta redan nu eller ska ha få knulla oss innan det är dags? / A

Det skulle verkligen pigga upp det hela. Vad sägs om att få smeka en fitta med ena handen och samtidigt runka en styv kuk med den andra – kan det vara något, Elsa? Att börja med?

Ja att runka en styv kuk är jag inte främmande för men att smeka en annan fitta har jag aldrig gjort, bara min egen men jag blir kåt av bara tanken på det. Och din fitta ser mycket våt och inbjudande ut Amelia på dom bilder jag har tittat på, och Pinos kuk är mycket fin och grov så att få känna den i min längtande fitta hade jag inte tackat nej till. Kram Elsa.

Oj, vad sugen jag blir på din fina, våta fitta, Elsa! Jag skulle vilja slicka den samtidigt som jag smeker dina sköna, mogna bröst. Sen vill nog min ståndare glida in i din mus. Får han det 😉 ? Kram George

Jag tycker om din mogna våta fitta också Sonja, den ser så slickvänlig ut och du har säkert en känslig clitoris också precis som jag.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.