9 reaktioner till “Elsa rider gärna en kuk”

 1. Jag blir så kåt när jag ser du knullar Elsa,då är det svårt att låta bli kuken,jag skulle gärna leka med dig tillsammans med din gubbe,två kåta kukar är dubbelt så gott som en. Kram

 2. Elsa, det verkar som att du verkligen vet hur man tar hand om en kuk och få största möjliga njutning. Bilden är verkligt inspirerande. / Pino & Amelia

  1. Tack Amelia/Pino det gör mig bara mer kåt när jag vet att ni tittar på mina bilder och blir inspirerade av dom, och jag njuter varje gång min man gör ett besök i min våta fitta. Elsa/ Kalle.

    1. Självklart blir vi det och du är en riktig pudding Amelia som vet hur en kuk ska behandlas och ridas. Kram Elsa.

  1. Jag tränar gärna ofta om jag får ha en kuk att niga på och det beror nog på att jag älskar denna ställningen för då känner jag kuken långt in och kan reglera trycket mot clittan. Kram Elsa.

   1. Har förstått att du gillar att rida eftersom det finns en hel del bildbevis på det..så sexigt att se dig rida på olika sätt,särskilt när du sitter på huk med kuken som åker in och ut,kräver vältränade ben.Din mans kuk måste vara väl inriden för den ser så ståndaktig ut och passar så perfekt i din kramande våta fitta ! Ride on Elsa.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.