Kategorier
Erotik Onani

Det är skönt att vara kåt i sängen

Jag blir kåt under onani
I natt blev Sonja kåt när hon onanerade i sängen igen.

Här förlorar jag fullständigt kontrollen över min egen kropp när jag visar en bild på fittan under orgasmen. Tänk att några snabba sammandragningar i underlivet kan vara så skönt.

Kvinnors njutning på bild är aldrig fel eller hur? Nu tycker jag om att visa fittan när jag har blivit kåt under onani med fingrarna.

Nu har klockan för länge sedan passerat midnatt när min höft och bäckenbotten börjar att rotera av sig själv. när klitoris får en intensivare stimulering.

Det är ett tecken på att det börjar att bli så skönt att den första orgasmen kommer för mig.

8 svar på ”Det är skönt att vara kåt i sängen”

Det är härligt att visa en bild på Sonjas erotik när min fitta är väloljad och vidöppen för då är jag kåt igen. När jag onanerar med mina sexleksaker eller med fingrarna då kommer den sköna känslan i hela kroppen som snart ger mig en orgasm.

Svara

Jag tycker att det är härligt att visa en kvinnas sexlust och njutning även under nattens timmar.

Svara

Tänk att ligga där med dig, hålla i dina händer pussa dig på ena knät fortsätta sakta neråt, för att bara gå över till andra sidan precis innan man är nere vid musen slicka o nafsa hela vägen upp till andra knät, fortfarande hållandes i händerna, sen massera benen nerifrån o upp, höger ben först sen vänster, utan att vidröra musen

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: