13 reaktioner till “Den kulan är god att suga på tycker Elsa”

 1. Hej Elsa
  Du efterfrågar erfarenheter att suga kuk.
  Det första är att båda är nyduschade, då är det bara skönt att suga varandra. För min del vill jag inte ha spärman i munnen. Det känns i kuken när han kommer, den vibrerar och nästan att det hörs också. Då är det dags att hoppa på och knulla av honom det sista.

   1. Nej jag tycker inte om att ta sperma i munnen , men suga honom hård är så gott och känna när han sväller upp precis innan det går för honom.
    Tycker du också om att suga kuk Siv??
    Vi kan utbyta lite erfarenheter om du vill, vi kanske kan ge varandra lite tips eller vad tror du?? Kram Elsa.

    1. Din man hade nog blivit overkligt hård om Siv kommit med sin mun och sänkt sig ner över den hårda kuken…slutit sina rödmålade ?läppar om ollonet och börjat leka med tungan? längs skaftet…upp och ner,sakta sakta…sett in i dina nu galet kåta ögon Elsa där du känner hur fittsaften bara rinner ner längs dina lår och fittan skriker efter kuk..hård kuk ?hur länge hade du klarat Elsa innan du sänkt dina nedre våta läppar över kuken och kysst Siv o känt den välkända smaken av din mans kuk ?

 2. Visst är det en härlig syn Elsa att se hur hård du gör din man ?
  Hur länge kunde du hålla din mun borta från den hårda klubban med det inbjudande ollonet som du älskar så att suga på ?

  1. Det tog inte så lång tid innan han kom i munnen på mig sen fick jag suga honom hård igen så jag fick känna honom i min kåta fitta.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.