Kategorier
Bella

Bellas fitta ger uppmärksamhet

Bella visar sin fitta i en säng

10 svar på ”Bellas fitta ger uppmärksamhet”

Bella jag får alltid en enormt skön ståkuk varje gång jag ser din underbara nakna kropp,dina härliga tuttar,din gudomliga fitta ,helt omöjligt att låta bli runka kuken till ett vilt sprut, i min fantasi känner jag smaken och doften av din fitta och anus när jag slickar dig…..Åhhh Bella

Bella du är en fullblodskvinna och vet vad du vill när det gäller sex och att bli tillfredsställd av oss kåta män som trånar efter att få din uppmärksamhet, men du bara ger oss bara bitar av din läckra kropp att titta men inte röra på.
Jag njuter av din kropp på samma sätt som alla andra, men jag skulle aldrig försöka att få dig på rygg med en massa vulgära ord här på Sonjas sidor, utan det överlåter jag till dom andra männen, jag bara beundrar dig och din fulländade kropp och hoppas att någon får njuta av din vackra varelse.

Det bästa av allt är att Bella har varit med redan från början 2011 det var då som den här bloggen fick sina första inlägg.

Svara

Bella är en läckerbit som jag gärna vilar mina ögon på och som får igång min fantasi om en kvinna kåt och sugen på att knulla med båda könen, vilket jag vet att hon gärna gör och sen att hon visar det för oss är ju bara en bonus eller hur Sonja?

Ja, hon har verkligen en inbjudande fitta. Jag blir så sugen på skön sex när jag ser Bella 😉.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: