Kategorier
Bella Erotik

Amelia är vig kåt och spänstig

Amelia visar när fittan är hårig

26 svar på ”Amelia är vig kåt och spänstig”

Gud vad du är sexig Amelia, nu har jag ståkuk igen som jag sitter och smårunkar när jag fantiserar om din sköna slick och knullfitta.

Håller med dig Per-Ove till 100% inte svårt att bli kåt och få ståkuk när Amelia visar upp sin sköna fitta och dom stora tunga tuttarna.

Oh, my god, tänk att få Amelias fitta nertryckt över ansiktet, få smaka, slicka å suga å samtidigt krama de stora tunga sköna brösten – det hade varit himmelriket !

Nu klantade jag till det rejält när när jag först skrev Bella på rubriken. Jag får skylla på att fittan var våt men det har gått över nu.

Svara

Det kan vara sommarvärmen som gör att jag sitter utan trosor och fingrar på min kåta fitta.

Svara

Sonja tänk att se dej sittande på ett cafe. Med kort kjol inga trosor .ser hur du tar på din mogna våta fitta

Ja men lite så är det när jag i smyg låter fingret glida fram och tillbaka i springan mellan benen. Oj, vad pinsamt för nu råkade fingret halka in en bit i fittan. Då är det bara att gilla läget och låna toan för att se sig själv i spegeln när den kåta kvinnan kommer under onani.

Hej sonja så spännande det låter ska du smyga in på toan. Blir kåt av tanken. Tänk om någon ser dej.mmm

Det är bäst att gå in på toa för jag vet hur det är att onanera på en offentlig plats. Det är nästan som om jag kommer bara av att jag tänker på det.

Mm så skönt skulle gärna se på när du smeker din kåta mogna fitta .se hur våt den blir i spegeln . Du knäpper upp blusen. Ser dina hårda vårtor som du nyper i .är kåt nu sonja

Amelia om du står kvar så där då kan jag sära på blygdläpparna och slicka din våta fitta om du vill.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: