Kategorier
Erotik Onani

Även äldre kvinnor onanerar

Kåta Sonja onanerar
Sonja visar fittan när hon onanerar som bäst.

Jag är en av många äldre kvinnor som älskar att smeka fittan några gånger i veckan när jag vill ha en orgasm. Jag började att onanera på allvar när jag var 12 år. Efter min första orgasm tidigare gjorde jag det bara för att det var skönt.

Flitigast onanerar jag under helger och lediga dagar för då blir det tidigt på morgonen. Några gånger under dagen och flera gånger på kvällen. Jag kunde till och med vakna mitt i natten av att jag var kåt. Då var det härligt att få en orgasm.

Onani under skoltiden

Under skoldagen då gick det inte att onanera men det tog jag igen senare när jag kom hem. För det fanns alltid läxor att göra och då var det mysigt att krypa ner under täcket med läxboken i den ena handen och den andra handen innanför trosorna. Perfekt om någon kom in på mitt rum för ingen anade vad mina fingrar gjorde. Koncentrationen på läxorna blev lidande men efter en orgasm så kunde jag tänka klart och då gick läxorna som smort.

Kåt i duschen

När jag var 13 år då började jag onanera på andra platser än mitt eget rum. Toa och i duschen var platser i hemmet där jag upptäckte vad skönt det kan bli med vattenstrålar på min klitoris. Samtidigt så fick jag lära mig att få en snabb orgasm annars så funderar dom där hemma vad jag gör så länge på toan. Om jag var ensam hemma då kunde jag onanera i soffan, köket med ena foten på en stol eller framför hallspegeln. Det var både spännande och skönt att se sig själv smeka tonårsfittan.

Onani i naturen

På sommaren var det lätt att hitta platser att onanera utomhus. Min favorit var på en solvarm klippa fri från insyn. Trots det så fanns det tankar på att någon kunde hoppa på mig! Badstranden var en annan favorit om jag var ensam annars så fick jag ligga på magen med ena handen innanför bikinitrosorna och smeka mig försiktigt det var en härlig tid. I skogen eller bakom ett stort träd var andra platser. inte ens killarnas trädkoja fick vara ifred för mig när mina våta lustar tog över.

När jag var 14 år då kunde jag prata om onani med mina kompisar Britt-Marie och Anita. Dom som var öppen som en bok när det gällde onani. Första gången som jag smekte mig tillsammans med en kompis var på deras rum. Det var härligt att se och mycket utvecklande för mig rent sexuellt.

Det här var också året som jag onanerade mera vaginalt, det är klart att jag hade jag fingerpullat med både ett och flera fingrar tidigare men nu ville jag ha något annat i mig. Jag använde saker som fanns i hemmet som bananer och saker som liknade dagens dildo. När jag onanerade tillsammans med mina kompisar då triggade vi varandra. För kan Gunilla få in gurkan i fittan då kan jag också!

Ett svar på ”Även äldre kvinnor onanerar”

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: