Kategorier
Erotik Pino&Amelia

Amelias fitta är nyfrissad

Amelias fitta är nyrakad

Här kommer en bild på Amelia som har lättat på klädseln i sommarvärmen. Fittan är nyfrissad och väntar både på en styv kuk och en ivrig tunga som stimulerar clitoris. Och varför inte ett finger eller två i fittan. Rumpan går också bra!

11 svar på ”Amelias fitta är nyfrissad”

Så vacker fitta med en fin frisyr! Upplever du, liksom jag, att sexet med slät fitta är extra skönt?

Ohja, visst är det så. På något sätt som blir blygdläpparna känsligare när de är hårlösa varför känslan av en kuk som åker ut och in i fittan eller tunga som vispar på clitoris blir mer intensiv. Sedan ser det ju sexigt ut. Just nu har jag lämnat en liten symbolisk “landningsbana” kvar. Men snar kommer jag att raka mig helt. Det är ju också praktiskt att vara rakad, då slipper man tänka på bikinikanten när det blir dags för bad och sol. // Amelia

Ja och att slicka en rakad fitta är det bästa jag vet och tungan kan fara runt över hela fittan Och att suga en kuk som är rakad är speciellt.

Vilken skön blodröd fitta du har Amelia och dina bröst är sååå sexiga, fylliga, stora och vackra !

Mmmm så fin du blev när du rakade din ljuvliga fitta Amelia, jag kommer krypande och nuddar dina blygdläppar med min ivriga tunga och nosar på din svullna klitoris med min nästipp och drar in din underbara fittdoft och öppnar din kärleksgrotta med mina fingrar och känner hur våt och kladdig du är och redo att bli slickad av mig fina Amelia ? //Elsa.

Oj Amelia,vilken vacker fitta du har,så slickvänlig att få slicka och suga på din styva,kåtsvullna clitoris vore en dröm samtidigt som jag har ett finger i rumpan och pullar så där skönt,sen få komma med min styva kuk och knulla dig växelvis i båda kåthålen,Åhhh Amelia jag vill ha dig.

Ojojoj det där är läckert Amelia. Blir så sugen att slicka din fina fitta, gräva ner tungan djupt i fittan.?

om pino inte är på hugget är det bara att höra av sig amelia, för jag har båda delarna av det du ville ha.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.