När lusten faller på

naket

Vad naturligt det är för en mogen att onanera när lusten faller på för jag behöver bara leka med kittlaren en kort stund så blir slidan alldeles glansig. Om jag fortsätter att onanera så strömmar det mer blod till skötet så att den svullnar och slidan börjar svettas. För en del kvinnor är det så mycket att det rinner några droppar från slidan ner till mellangården och anus.

Enligt sexologerna så är vi är inne i upphetsningsfasen men jag använder mig av ett vardagligt språk och då heter det kåt och det är bara så himla skönt. Mina bröst har blivit större och bröstvårtorna har styvnat och det känns så pirrigt när det dunkar och pulserar i underlivet. Även kittlaren har börjat förändras för klitoris ben har börjat rest sig och ollonet som är toppen av klitoris är svullen och väldigt känslig för beröring.

Slidan har också förändrats bland annat så har den blivit längre, enkelt förklarat så liknar det bälgen på ett dragspel som under den sexuella upphetsningen nu har slätas ut. Tillammans med muskelväggarna i slidan så får fittan en mjölkande effekt på penis, nu har jag ju inte samlag så jag fortsätter att smeka mig själv till ett ännu högre tillstånd.

Home