Frågor och svar

Vad är en orgasm?

Svar: Små snabba ofrivilliga och lustfyllda muskelsammandragningar i slidan, livmodern och området runt anus.

Vad är onani?

Svar: Onani är ett sätt att smeka underlivet så att det känns skönt, vanligtvis med fingrarna. Duschstrålar eller att gnugga underlivet mot exempelvis en kudde är ytterligare ett sätt. Det finns inget som är rätt eller fel när det gäller onani bara det känns bra och då kan en dildo eller vibrator vara ett alternativ.

Är det normalt att onanera?

Svar: Ja onanera mera är mitt råd för då lär du dig vad som känns skönt.

Varför har jag så svårt att komma?

Svar: Det kan bero på fel onaniteknik du kanske smeker toppen på klitoris för mycket så att den blir öm och överstimulerad. När du är kåt så handlar det om att öka upphetsningen hela tiden och då måste du fokusera på njutningen och låta kroppen bestämma. Inga tankar som varför får jag inte orgasm får förekomma, däremot är fantasier om sex som gör dig upphetsad helt normalt.

Finns G-punkten?

Svar: Ja det gör den, men det är ingen punkt utan mera ett område där storleken på G-punkten och exakt var den finns varierar från kvinna till kvinna. Området ska stimuleras med ett bestämt tryck, tänk på att du måste vara sexuellt upphetsad och att du kan känna dig kissnödig på grund av att den ligger nära urinröret. Om du försöker att ignorera den känslan och slappna av så kommer du att känna en intensiv sexuell njutning och orgasm.

Sonjas Erotik