Kategorier
Intima Bilder Onani

Visar hela springan när jag onanerar i sängen

Sonja visar springan mellan benen
Springan glipar lite när Sonja gnuggar klitoris med fingertopparna.

Jag hoppas att det passar med en bild från mitt privata arkiv? Om du tycker att springan är ovanligt våt så är det alldeles rätt. För så här kåt blir jag ibland och det går inte över av sig själv.

Om det finns någon som vill se när en kvinna har det skönt då visar jag mer än gärna fittan. Eftersom jag har en lång erfarenhet av att onanera så varför inte dra mitt strå till stacken?

Varje orgasm som jag får på det här sättet under onani är välkommen. Det är bara att tacka och ta emot när njutningen i springan blir intensiv. Samtidigt får jag en starkare sexlust och det är väl inte så dumt.

Springan blir våt i Sonjas fitta

Det här händer för mig under en sen kväll. Jag ligger naken i sängen med särade och uppdragna ben. Mina fingrar gnuggar, gnider och stimulerar klitoris. Att min puls och andhämtning ökar när jag blir kåt är inget som jag tänker på. Däremot så känner jag hur mitt sköte och springan förändras när blygdläppar och klitoris svullnar.

Då kommer det en värmekänsla i min kropp och det är ju alltid trevligt. Men det som märks mest är väl att min lubrikation har kommit igång på riktigt. Om jag till exempel fingerpullar då känner jag hur den våta springan kramar runt fingrarna. Då hör jag det våta ljudet men det är inte så att det plaskar eller.

Hoppsan, nu gick det för kåta Sonja igen! Det var faktiskt bara ett av mina sätt som ger mig mer njutning under vardagen. Eftersom alla mina sexleksaker fick vila ikväll så finns det mer att göra när min fitta är våt.

  • Sonja gillar att visa fittan när hon är kåt.
  • Jag får alltid orgasm när jag onanerar om jag inte blir störd av något.
  • Mitt intresse för att visa sex är mycket stor.

2 svar på ”Visar hela springan när jag onanerar i sängen”

När jag visar springan mellan mina särade ben då är det samtidigt en njutning med kvalitet. Varje liten rörelse som mina fingrar gör på klitoris är inget annat än närhet till en orgasm.

När jag onanerar då har det under årens lopp blivit den allra skönaste formen av egentid för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.