Kategorier
Amatörbilder erotik Onani

Visar gärna hur jag onanerar i en säng

En kvinna som onanerar
Jag visar också fittan när jag onanerar.

Nu gäller det för mig att tänka utanför boxen om Sonjas sex ska vara värd ett besök. Bäst blir det väl ändå om jag visar något som jag har gjort helt på egen hand så många gånger. Då får du samtidigt se när jag ligger helt naken med särade ben hemma i min säng. För då onanerar jag i lugn och ro och tar tillvara på den njutning som min kropp kan ge mig.

Jag onanerar och visar fittan

Nu går det inte att komma ifrån att det är jag som får den skönaste upplevelsen när jag fingrar på fittan. För när jag är kåt på egen hand då finns det inga andra alternativ, eller hur? Då händer det också ibland att jag onanerar mer än en gång om dagen. Det har gjort att jag har fått goda kunskaper om på vilket sätt min klitoris ska få stimulering för stunden.

Jag kan också passa på att erkänna att jag har fått många orgasmer under tiden som jag skriver mina inlägg på Sonjas sex. Det är såklart en anledning till att jag fortfarande har den kvar. Så kan det bli när mina sexfantasier gör mig så kåt. Det går med andra ord inte att hålla fingrarna i styr när min fitta är våt och svullen på riktigt.

Nu kan jag precis som killarna konsten att ge mig en snabb orgasm. Det borde alla kvinnor få känna tycker jag för det finns dom som aldrig har kommit. Jag har också lärt mig att komma stående eller sittande på huk när G-punkten har fått stimulering med fingrarna. Om det är någon som undrar så har jag såklart också haft ett finger inne i rövhålet. För det är ord som mina besökare brukar skriva i sina kommentarer.

När jag visar en bild under kvinnlig onani då får jag som vanligt en skön upplevelse. Det är också därför som jag ger dig full insyn till min fuktiga och svullna fitta. Om en liten stund så får jag en orgasm. Då har jag varit ganska skicklig på att onanera eller hur?

Ett svar på ”Visar gärna hur jag onanerar i en säng”

På Sonjas sex så kan jag avslöja var, hur och när jag onanerar. Då blir det samtidigt verklighetsnära eftersom jag har valt att visa fittan för alla. Nu är det också min image att vara en kvinna som blir kåt flera gånger om dagen.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: