Kategorier
Onani

Våt och bultande varm är min fitta under onani

Sonja visar sin bultande fitta
Sonja får en bultande känsla i sin fitta före en orgasm.

På den här privata onanibilden så känner jag redan en bultande känsla djupt inuti min fitta. Så kan det bli när mina fingertoppar har en bra kontakt mot min klitoris. Nu vet jag på ett ungefär vilka rörelser som jag ska göra med fingrarna. Det är viktigt för att min sexuella upphetsning ska ligga kvar på samma nivå.

Som kvinna med en egen sexblogg så kan det vara trevligt att få visa upp mina färdigheter under onani. När jag ligger ensam och naken i min säng med särade ben då kan det sköna börja. Det slutar alltid med att min bäckenbotten drar ihop sig i njutningsvågor under orgasmen.

Nu hinner jag med mycket skönt under ca 20 minuter som när jag bearbetar min svullna G-punkt med fingertopparna. Då kan jag komma både en och två gånger under en mycket kort tid.

Det händer ibland att jag sitter utan trosor när jag skriver mina inlägg på Sonjas heta sexblogg. Då blir jag alltid så kåt och då är det härligt att onanera som jag gör på bilden ovanför.

5 svar på ”Våt och bultande varm är min fitta under onani”

När jag visar en bild på min fitta under kvinnlig onani då är njutningen samtidigt intensiv. Tänk att det kan vara så skönt när kåtheten kommer.

Att ligga naken med särade ben och visa en bild på min fitta gör mig alldeles varm inombords. Nu gör jag kanske allting rätt när mina fingrar smeker klitoris med rörelser som för kåtheten till en nivå som jag inte längre kan bemästra – och då kommer orgasmen igen.

Mm härligt Sonja kuken blev bultande och hård mmm vilken skön bild att vakna till:)

Underbart Sonja att du visar upp din fitta så här på morron,vackra fingrar med läckert sexiga naglar fläker isär och visar var kuken ska in.Nu är jag så kåt jag måste ta fram kuken och runka,åhhh va skönt nuu nuuu sprutar jag,rakt in i din öppna fitta Sonja

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: