Kategorier
Intima Bilder Onani sex

Ser fittan bakifrån

Fittan blir läcker bakifrån

Här får du se en kåt kvinna som står naken på knä och visar fittan bakifrån. Nu är det samtidigt bara jag och min väninna som är i sovrummet. För det är hon som tar bilder på mig under nakenposering.

Om en stund så tar väninnan en ganska stor dildo som hon sedan för in och ut i min fitta. Då får jag samma sköna känsla i min kropp som när jag blir knullad. Nu behöver hon inte hålla på särskilt länge innan min första orgasm kom och det var härligt.

Jag ger dig också inblicken i anus

Min hemlighet på Sonjas sex är att det alltid händer något mer på mina bilder som jag inte avslöjar. Ett bra exempel är när jag ligger ned brett särade ben under klitorisstimulering med fingrarna. Då kan en av mina väninnor vara med och ta bilder samtidigt som vi kan onanera tillsammans. Då kan jag också känna en fingertopp eller tunga mot anus. Nu är det faktiskt betydligt vanligare att en man är med och då får jag kuk direkt efter att jag har fått en orgasm under onani.

4 svar på ”Ser fittan bakifrån”

Tack, det är ett nöje att få visa fittan och anus för dig. Det är samtidigt utan förstånd som jag bjuder på mig själv för alla som tycker att det är en upplevelse att se en kåt kvinna bakifrån.

om inte så blöt,så blir snart när kvinnan får smaka kuk eller fingrar,tunga kanske…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: