Kategorier
Amatörbilder Onani Orgasmer

Pilla rätt och ge sig hän

Skönt att pilla fittan
Sonja kan konsten att pilla sin fitta skönt under onani.

Sonjas sex är en blogg där precis vad som helst kan hända. För det räcker inte bara med att jag visar bilder på min fitta eller hur? Nu är jag så pass kåt så att jag kan fylla två bloggar. Den andra är Sonjas erotik som du kanske har besökt tidigare. Det bästa av allt är att jag får sjukt sköna orgasmer varje gång som jag onanerar här och får pilla.

Det är skönt att pilla på fittan

Nu brukar jag normalt pilla på min klitoris flera gånger om dagen. Om jag sedan får visa andra vad en kåtare kvinna gör mellan sina särade ben då blir min njutning ännu intensivare. För på den här bilden då blev det så skönt i fittan för mig när orgasmen kom.

Ett svar på ”Pilla rätt och ge sig hän”

Jag är avslappnad under onani när jag visar fittan för det är så här jag gör flera gånger i veckan. Att få visa andra på Sonjas sex hur jag brukar pilla min klitoris med några fingertoppar känns helt rätt.

Då blir det till slut så pass skönt så att orgasmen kommer för mig. Nu kan jag också konsten att ge mig hän även när du får se hur jag onanerar. Jag blir med andra ord ännu kåtare när jag visar min fitta på den här bloggen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: