Kategorier
Onani

Nu onanerar jag och visar fittan före orgasmen

Det blir vått när jag onanerar
Sonja visar fittan när det är härligt att onanera.

Det här är mitt allra första inlägg på Sonjas sex under nyårsafton 2009. Nu har jag valt att ge en tillbakablick på vad jag har gjort under året som har gått. Då passar det bra med en bild på fittan när orgasmen snart kommer eller hur? Nu är det här bara ett exempel på hur det kunde se ut när jag onanerar med fingrarna i sängen. Om jag ska vara helt ärlig så är också alla mina sexleksaker väl använda. För dom gör ingen nytta om dom bara tar plats i byrålådan.

På den här bilden så gnuggar jag min svullna klitoris med fingertopparna när jag kommer. Det är en onaniteknik som alltid fungerar även utanför hemmet. Jag tycker till exempel om att onanera utomhus under sommaren. För bara tanken på att någon kanske ser på i smyg gör min fitta så våt. Det är en anledning till att jag startar den här bloggen för här ger jag alla full insyn mellan mina särade ben.

Det som jag själv kan bidra med på Sonjas sex är min långa erfarenhet av att få sköna stunder på egen hand.

3 svar på ”Nu onanerar jag och visar fittan före orgasmen”

För mig så är det en angenäm situation att få onanera och ha det allmänt skönt. När fingertopparna cirkulerar runt klitoris då känns det enastående härligt i fittan och det känns nästan som första gången.

Min lust och kåthet har genom åren varit permanent, nu är det klart att även jag har haft en dipp ibland men den har aldrig varit så lång.

Ibland så är min fitta kroniskt våt så det behövs några orgasmer för att jag ska bli nöjd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: