Kategorier
Amatörbilder

Njutningen stegras när jag stimulerar min klitoris

Njutningen i Sonjas fitta
Sonja gillar att få en orgasm när hon onanerar.

Det är som vanligt alltid lika kul att visa fittan när njutningen kommer på Sonjas sex. Nu har jag redan onanerat en gång tidigare idag och det var skönt. Här är det i alla fall min väninna som tar bilder på mig under klitorisstimulering med fingrarna. Hon tycker precis som jag om att se en kåt kvinna som särar på benen och ge alla full insyn till njutningen.

Om väninnan vill så får hon gärna vara med och fingra på min fitta. Då kan hon med egna ögon se när hon med vana rörelser stimulerar min svullna klitoris. Hon kunde verkligen konsten att onanera för det tog bara någon minut för min orgasm att komma.

Njutningen under onani på Sonjas sex

När jag skriver det här inlägget på min blogg då kommer kåtheten när jag tänker på hur skönt det egentligen var. Eftersom jag sitter helt naken eller bara har trosorna på mig så kan jag inte låta bli att känna hur våt underlivet har blivit. Det är också då som njutningen kommer när mina fingertoppar har en perfekt kontakt med klitoris.

Att Sonjas sex har gett mig mängder med orgasmer är det kanske inte så svårt att räkna ut. Jag känner heller ingen skam när sexlivet fungerar som det ska. Det är helt enkelt bara så här en kåt kvinna gör på egen hand eller tillsammans med en partner. Nu är det inte alla som tycker om att onanera när någon ser på men jag är absolut en av dom.

När jag till exempel skriver om hur skön en viss sexleksak kan vara. Då kan jag samtidigt ha den inne i fittan. Då blir njutningen live för mig på Sonjas sex. Det som är svårt är att hålla igen lite så att jag inte får en orgasm innan inlägget blir publicerat. Den här gången så lyckades jag inte när fingrarna arbetade för högtryck under onani.

6 svar på ”Njutningen stegras när jag stimulerar min klitoris”

Nu är det ganska vanligt att jag visar en bild på min fitta. Jag känner ingen skam när jag onanerar eftersom det ger mig en njutning varje gång som kåtheten kommer.

Det kan vara skönt att vara lite ”snuskig” när man är kåt det tycker säkert du också tror jag mej veta

Jag byter smeknamn på dig från kåtnisse till snusknisse 😉

Sonja,om du rider min kuk tills sprutet kommer långt upp i din fitta så låter jag kuken ligga kvar i fittan tills den slaknar,sen gör du en crampie över min mun så slickar jag i mej sperma och fittsaftblandningen du kan också få några slick på din nyknullade fitta.
Sonja vad tycker du låter det inte bra.Puss Puss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: