Kategorier
erotik Intima Bilder Onani

När fittan blir fuktig då gör fingrarna gott

Jag smeker fittan med fingrarna

Nu märkte jag tidigt på Sonjas sex att mina orgasmer blev lite intensivare om jag visar fittan. Det beror troligen på mitt sätt att leva mig in i att det är en främling från olika länder som ser på i smyg när en kåt äldre kvinna onanerar. Den här gången så behövde bara fingrarna gnugga klitoris en kort stund innan det gick för mig. Det är också exakt det som händer nu på den privata amatörbilden som mina besökare får se.

En kvinnas sexlust under onani

Det som skiljer mig från andra kvinnor är att jag har en blogg där jag kan avslöja min sexlust. Nu behöver jag faktiskt bara ligga med brett särade ben för då blir min fitta fuktig igen. Så skönt blir det för mig när min sexuella upphetsning kommer bara av att jag får några nyfikna blickar på Sonjas sex. För mig så har också onani blivit en del av min livsstil. Att jag sedan får en känsla av att jag onanerar offentligt är en anledning till att jag skrev det här blogginlägget.

    Ett svar på ”När fittan blir fuktig då gör fingrarna gott”

    Jag tycker om att blotta mig och visa fittan på Sonjas sex. Det blir så skönt när fingertopparna stimulerar klitoris för det är så här jag gör för att orgasmerna ska komma.

    Stängt för kommentering.

    %d bloggare gillar detta: