Kategorier
sex

Min känsla är varm och våt under onani

Sonjas kropp blir varm under onanii
Sonjas kropp blir varm när hon gör fittan fuktig under onani.

Anledningen till att jag visar fittan i en varm säng är att du samtidigt ska få se min njutning. Känslan i mitt underliv när klitoris får stimulering är samtidigt något återkommande. Nu är det inte så att jag blir kåt varje dag men osvuret är alltid bäst.

Om du vill se en bild på en kåt kvinna som älskar att onanera. Då är jag den första att ställa upp. Genom att ligga med särade och lätt uppdragna ben så får du full insyn till min fitta. Och alltid på mitt oblyga sätt.

Under onani så får jag egentid med njutning. Det är också en speciell stund som får min sexualitet att blomstra. En bra klitorisstimulering med fingrarna är en förutsättning om jag ska få det skönare. Det händer ibland att min känsliga kroppsdel behöver lite återhämtning för den kan faktiskt bli överstimulerad.

Då bukar jag passa på att stimulera blygdläpparna eller varför inte låta några fingrar glida in i springan. Den första tredjedelen av slidan är mest känslig för där finns bland annat G-punkten.

3 svar på ”Min känsla är varm och våt under onani”

Jag tycker att det är ganska avslöjande att visa fittan på min sexblogg. För då får mina besökare se hur jag onanerar med fingrarna för att orgasmen ska komma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.