Kategorier
Intima Bilder Onani

Med två vana fingrar smeker jag klitoris

Vana fingrar under onani
Sonja smeker klitoris och visar fittan när orgasmen kommer igen.

Nu har jag blivit kåt igen och det är kanske på grund av en gammal vana. Det är i alla fall samma sköna känsla i mitt sköte nu på äldre dar. Med mitt stora intresse för kvinnlig onani så känns det naturligt att visa det mest intima.

Jag tycker om att ligga helt naken med särade ben i en skön säng. Samtidigt så känner jag mig bekväm när jag ger dig full insyn till min våta fitta. Det blir både nytt och lite spännande när någon får se hur jag brukar onanera. Utan en viss kunnighet så skulle jag aldrig nå mina mål under onani.

När sexlusten kommer av sig själv då är det svårt att stå emot den kåthet som mina vanor ger. När jag gnuggar runt min klitoris med två fuktiga fingertoppar då har jag fått njutningen som jag vill ha den. Nu blir jag aldrig för gammal om jag vill utveckla mina orgasmer så att dom blir intensivare.

Jag tillhör väl en grupp med mogna kvinnor som onanerar flera gånger i veckan bara för att vi älskar att få en orgasm. Det är ganska enkelt för oss att komma på egen hand när den stunden kommer.

Ett svar på ”Med två vana fingrar smeker jag klitoris”

Nu är jag kåt igen och det är alltid en skön känsla i både min kropp och fitta. När fingrarna letar efter njutning under onani då kommer snart orgasmen som är mitt mål ikväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: