Kategorier
sex

Lina rider in en ny hingst

Lina rider kuk igen

6 svar på ”Lina rider in en ny hingst”

Nu är kommentarer ett sätt att få flera besökare till dina bilder eftersom Google snappar upp det vi skriver.

Tack Sonja.
Jag försöker att svara så bra som möjligt och jag älskar när andra skriver om mig och tycker att jag är fin, men jag är inte inne så ofta på din sida, men jag lovar att jag ska bättra mig. Kram Lina.

Det är klart att det blir fler kommentarer om vi svarar. Nu är dina kommentarer mycket viktig för bloggen för dom är långa och bra.

Hej Mickael.
Jag är inte inne så mycket på Sonjas sida, men jag försöker att läsa så många kommentarer som möjligt och Anna informerar mig om alla fina kommentarer som är på mina bilder eller rättare sagt Annas bilder på mig.
Jag tycker det är upphetsande att läsa allt fint som ni skriver om mig och jag har sagt till Anna att hon får gärna skicka in dom till Sonja så ni får se och njuta av mig. Kram alla mina godingar från Lina.

Undrar varför du får så få kommentarer Lina…är det för att du är så otroligt vacker och som en dröm man aldrig kan få komma nära ?
Eller beror det på att du tröttnat att kommentera ?
Fast nu har du lämnat en liten öppning för någon enstaka man som kan bli din nya hingst ?
Kram

Hur många hingstar har du i ditt stall Lina ?
Antar att de inte vill kasta av dig när du rider in dem så erfaret och skönt..låter de lunka lite sakta först,övergår i skritt för att sen avsluta i full galopp…då fyller de snart stoet med sperma eller hur ?
Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: