Kategorier
Amatörbilder Onani

Lina är kåt och våt när hon öppnar fittan

Lina visar fittan när hon är kåt
Nu särar Lina samtidigt som hon visar sin öppna och våta fitta för alla.

Lina tycker om att visa en närbild på sin öppna och vackra fitta när hon är kåt. Om du har följt Sonjas sex tidigare då vet du att Lina älskar att onanera. Så den här bilden är före en orgasm.

11 svar på ”Lina är kåt och våt när hon öppnar fittan”

Vilken härlig blöt och fin 😜 fitta, bland den finaste fitta jag sett ,oj vad sugen man blir att slicka och knulla.👅🤪

Anna hjälper dig nog att bli ordentligt våt, kåt och hal. Jag är säker på att Annas älskare också kommer att bidra till din kåthet. Kram George

Du får gärna smaka om du vill Sissi, du kan få min mejl adress av Sonja, så kan vi mejla med varandra och bekanta oss med varandra. Kram Lina.

Lycka till Lina med att låta en varmt pulserande stake glida in mellan dina sköna läppar och sen leker din mjuka tunga med hans stora ollon…hoppas Anna förevigar detta ögonblick.Sen är det bara att ligga och mysa med mannen o Anna innan du grenslar den hårda och sakta,sakta låter den glida in cm för cm i din egen takt..klarar Anna av den så fixar du det.Kram på dig Lina och hoppas du får nya annorlunda orgasmer framöver.

Jag har inte provat ännu George men jag känner att jag vill och ska jag göra det så blir det fullt ut, men han har en ganska stor kuk så det gäller att jag är ordentligt våt och hal. Kram Lina.

Vad härligt du skriver, Lina! Jag får en rejäl bula i brallorna när jag läser. Du måste berätta hur det kändes om du smakade på kuken! Fick han glida in i din sköna fitta också? Kram George

Ja George det är Annas naglar som särar på mina våta läppar och snart kommer hennes ivriga tunga att slicka min svullna clitoris och mina våta läppar till en himmelsk orgasm och jag får smaka hennes salta safter innan hennes läppar omsluter en hård kuk, som jag kanske snart ska smaka också. Kram Lina.

Blir du inte väldigt sugen Sonja på att låta din erfarna tunga slicka Lina tillsammans med Anna och samtidigt slickar Lina dig när du ser denna bild ? Lycka till Sonja?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.