Kategorier
Erotisk Film Intima Bilder Onani

Len och kåt är Sonjas fitta under onani

Sonjas fitta är våt och len

Att min fitta är våt och len kan jag känna varje gång som jag onanerar. För det blir alltid så skönt när fingrarna gör mig lite kåt igen. Om jag ska visa när onani är på riktigt. Ja då är det bara att sära på benen och visa den här bilden på min fitta.

Nu gör jag cirkelrörelser runt min klitoris med två fingertoppar. Det är en effektiv stimulering som har gett mig många intensiva orgasmer under åren. Jag har ingen knapp att trycka på för att stoppa kåtheten varje gång som den kommer. Då är det bättre att få ut det sköna med sexleksaker eller att onanera som jag gör nu.

Ett svar på ”Len och kåt är Sonjas fitta under onani”

Det är faktiskt ganska vanligt att kåtheten kommer flera gånger om dagen. Det kan i vissa situationer vara både generande och pinsamt. Det är då som jag längtar hem så att jag kan onanera i lugn och ro.

När mina fingertoppar får en bra kontakt med min klitoris. Då blir det samtidigt så skönt. Det är också anledningen till att jag visar min fitta på Sonjas sex. Det här är mitt sätt att onanera – och jag njuter av varje sekund.

Det känns rätt när orgasmen kommer. För det är så det ska vara under kvinnlig onani tycker jag. Att unna sig mer njutning på egen hand kan aldrig bli för ofta eller hur?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: