Kategorier
Intima Bilder sex

Kom in i mig bakifrån med din styva kuk

Jag får en kuk bakifrån

Nu får han sätta på mig bakifrån igen. För när jag står naken på knä i sängen med ändan i ett perfekt höjdläge. Då glider som vanligt en styv och dunkande kuk in i min välsmorda fitta. Nu är det här en extra skön sexställning som brukar sluta med en orgasm nästan varje gång. Kanske inte för mig men om några fingertoppar samtidigt ger klitoris lite stimulering då kommer jag.

15 svar på ”Kom in i mig bakifrån med din styva kuk”

Bra Ulf hemligheter ska man bevara så blir dom ännu mer spännande, och spännande hemligheter gillar jag ? ? på din spännande kuk.

Okej din kåtis ler
Ja har saker som ja skulle vilja säga till dig men inte här tyvärr.
Och ja vet vad du har sagt innan.

Jag jobbar bara halvtid nu när jah går på behandling så det blir tid till det i eftermiddag ??

Ja de gillar ja också tyvärr är ja inte så bortskämd med de?
Ja vill exprimentera men tyvärr så blir det inte så☺
Ja gillar till exempel att blir avsugen helt spontant men tyvärr händer inte de

Överraskningar är det bästa jag vet speciellt när det gäller sex då blir jag alltid våt och kan bli lite vild också? En röd rosett är en bra början på en het kväll i sängen och många sköna orgasmer o sprut i mun och fitta ?

Jag håller med dig☺
De är skönt att smeka sin kuk i duchen och runka på morgonen tycker ja också.
Ja skulle gärna vilja ligga i din säng med en rosett på min hårda kuk när du kom hem så du bara kunde öppna ditt paket och börja suga min kuk så ja sprutar i din mun.

Visst är det gott att bli kåt så här tidigt? Jag brukar fingra på fittan hela dagen på jobbet, sen när jag kommer hem så är hon svullen och våt och bara väntar på att få komma i ett par sköna orgasmer??

Du göra alltid min kuk hård Vera☺
Mina fantasier skenar iväg när du skriver så trevliga svar ler☺

Mm det är så gott att bli knullad bakifrån och smeker du mitt anus samtidigt behöver du inte vänta på min orgasm särskilt länge Ulf. När du retar min skåra med ditt svullna ollon kan jag inte vänta länge utan vill känna din stora kuk långt in i fittan och mjölka ur dig all din varma sperma? ? på ditt blöta ollon.

Mmm vilken härlig bild ?
Om ja fick stoppa in min kuk i din ljuvliga fitta bakifrån så skulle ja leka med mitt ollon i din springa tills du bad mig att komma in hela min kuks längd.
Och medan ja gled in och ut i din våta fitta så skulle ja massera ditt anus med min tumme som ja hade gjort våt från din våta fitta?
? på din fina kåta klitta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.