Kategorier
Onani

Kåtheten är en härlig känsla i min fitta

En härlig stund under onani
Sonja får en härlig stund när hon visar sin fitta under onani.

Jag tycker om att känna kåtheten i min kropp och då är det rätt logiskt att jag samtidigt ska visa min fitta. Allt handlar egentligen om att jag ska ge dig en härlig upplevelse om hur det är för mig när jag onanerar. På bilden så masserar jag min klitoris med två fingrar. Då blir det som vanligt så himla skönt. Då får jag samtidigt en orgasm igen.

Precis så här kan det också se ut när jag har händerna under täcket. Den stora skillnaden då är att du inte längre får full insyn mellan mina ben. Det som jag brukar använda mig av på Sonjas heta sexblogg är min långa erfarenhet av att få njutning helt på egen hand. För när jag är kåt då händer det grejer i min kropp som blir till en härligare stund.

Det är härligare med fler orgasmer

Jag kan också erkänna att onani har blivit en av mina vanor eftersom det är så härligt. Nu är det klart att sexlusten går upp och ner även för mig. När jag är som kåtast då kan jag onanera flera gånger om dagen. Det finns så mycket njutning som jag kan få ut av mina orgasmer och det tänker jag fortsätta med.

Nu finns det kanske någon som undrar om jag inte använder mina sexleksaker. Det är klart att jag har mina egna favoriter när jag vill ha en härlig stimulering på ett särskilt område. G-punkten är ett bra exempel. För några av mina massagestavar har en böjd topp som har gett mig många intensiva orgasmer. Nu tycker jag också om att känna en stav som vibrerar i fittan. Om jag samtidigt ger klitoris stimulering då blir jag så kåt att jag fullständigt förlorar kontrollen över min kropp.

Om jag ska visa kåtheten då gör jag det gärna när det är lugn och ro i en säng. För det är där som jag har upplevt många härliga stunder under onani och det är exakt vad jag håller på med just nu.

5 svar på ”Kåtheten är en härlig känsla i min fitta”

Det ska vara mycket fitta på min blogg och eftersom jag onanerar så ofta så är det bara att sära på benen och visa det mest intima.

När jag ligger naken i sängen med särade ben och gör en cirkelrörelse med fingrarna runt klitoris då blir det skönt. Nu är jag en kvinna som vill visa andra hur jag onanerar för att orgasmen ska komma.

Mitt koncept är att jag visar fittan under stimulering när kåtheten ökar i styrka.

Sonja du är bäst,snygga moderna bilder,gör så bra,enkelt,bara att sätta in kuken ,hoppas påömsesidigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.