Kategorier
Amatörbilder Onani

Jag känner mig ensam i sängen

Här får du se en bild på min fitta när jag är kåt för under onani så får jag den njutning som behövs för att orgasmen ska komma.

Sonja onanerar ensam

Nu är jag van att vara ensam när jag onanerar så det är inte speciellt synd om mig eller hur? Det är mest slumpmässiga rörelser för att det ska kännas så skönt i fittan som möjligt.

Området ovanför klitoris behöver också få lite extra stimulans på min väg fram till orgasmen

12 svar på ”Jag känner mig ensam i sängen”

Tack för tipsen☺
Vi har tagit bilder någon gång och visst hon blev extra kåt av de men tyvärr händer de inte så ofta.Givetvis så är det ju mycket annat också som ska klicka.
Men ja har konstaterat att vi ligger inte på samma nivå sexuellt tyvärr ?

Jag passar nog till dom flesta män för det kan ju vara så att jag är kåtare än medel kvinnan och vet vad jag vill och vad jag kräver av min partner?Sen är det nog så att jag har lärt mig mycket om min kropp och hur den reagerar när någon gör rätt och så kan jag säga ifrån när något är fel? Jag gillar även att pröva nya saker hela tiden och är inte rädd för att prova o lära mig nytt, sen har jag en man som är på samma nivå och det underlättar? Men Ulf du får försöka att styra upp din hustru så hon vågar lite mer i sängen och även utanför, när vi började fota och posera för varandra så blev vi mer kåta och vågade mer, så börja lite försiktigt med mobilkameran och testa om hon vågar? ??

☺☺
Ja jo men nej de gör det ju inte vi bestämmer de ler.
Du och ja passar bättre sexuellt än ja och min fru kan ja säga?

☺☺?
Ja håller med till 110%
Ja känner att ja har hittat min match ler?
De känns bra ☺
Synd vi bor så långt ifrån varandra bara ler☺

Ulf vi passar som hand i handske och är det perfekta knullparet? Det är inte ofta som allt klickar och passar så väl in på någon annan när det gäller vad och hur vi skulle göra med varandra? ?på din hårda sköna kuk.

Ojojoj vad underbart skönt allt de låter Vera☺
Helt underbart ?
De låter helt perfekt i mina öron ler.
Vet du vad de bästa är?
De är att inget av detta är konstigt på något vis för min del ler.
Vad ja menar är att detta skulle ja göra utan att ens att stränga mig för att du och ja klickar så perfekt ler visst är det härligt ler☺?

Du skulle få fingra på min svullna clitta och smeka mig mellan fittan och anus med ditt finger som du doppat i min våta fitta, och smeka mina svullna inre blygläppar och sen vill jag att du hade gått ner på knä mellan mina lår och retat min fitta med din sträva tunga från mitt anus hela vägen upp till mitt renrakade venusberg, sen vill jag, nej jag kräver att du sticker in minst 2 fingrar i min trånga våta fitta och ömsom smeker och ömsom trycker på min G-punkt? När du sen har gett mig min första orgasm så fortsätter du upp på min kropp med din tunga tills du når mina styva bröstvårtor och där suger du in mina vårtor i munnen för då blir jag vild i underlivet och tar din kuk och styr honom rätt så du kan få känna mitt pulserande sköte som sluter sig runt din härliga kuk och håller dig kvar i ett järngrepp. Jag stöter mot ditt bäcken med mina motjuck och lyssnar på din andning när du närmar dig din orgasm så att jag kan komma samtidig med dig min kåta bock och skrika ut min orgasm och mjölkar ur din kuk med mina fittmuskler till sista droppen. Sen skulle vi lägga oss ner och flämtat av utmattning bredvid varandra och bara legat och hållt om varandra och kyssts o kramats tills din kuk börjat att resa sig igen, så du skulle kunna komma in i min sperma fyllda fitta igen och gjort mig till den lyckligaste kvinnan på jorden ? ? på din hårda underbara kuk.

Mmmm Vera då du sitter där själv i soffan och din fina fitta är härligt svullen ?
Vad hade du velat att jag gjorde med din sexiga kropp och underbara fitta???

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: