Kategorier
Intima Bilder Onani

Jag är så kåt under min onanivana

Sonja under sin onanivana
Sonja visar också fittan under sin onanivana.

Här kan du se en bild på fittan under min onanivana igen. När jag är naken och kåt då är det underbart att ligga i sängen och onanera. Gärna med fingertopparna på klitoris för då får mina sexleksaker vila. En fördel är att jag får en ökad sexlust varje gång som jag kommer. Jag blev trollbunden redan från första stund över att något kan vara så skönt.

Nu borde en äldre kvinna som jag vara van när jag blir kåtare. Men riktigt så enkelt är det inte. För den sexuella njutningen under onani känns på exakt samma sätt som när jag var en tonåring. Plötsligt så händer det och orgasmens tid är inne. Då kan inte min kropp få en högre njutningsupplevelse. Antalet sammandragningar kan alltid bli fler men jag jobbar på det.

2 svar på ”Jag är så kåt under min onanivana”

Nu har jag inte samma tur som Marie om du slickar hennes våta fitta. Vilket jag tror att du gör. Jag är i alla fall ganska nöjd med den njutning som jag får under min onanivana. För då kan jag i alla fall lägga minst en orgasm till handlingarna.

Det är verkligen inte så dumt att få onanera på Sonjas sex. För det har hänt mig många gånger att orgasmen kommer när jag tänker på att någon kanske ser vad jag gör mellan mina särade ben.

Finns inget bättre än när Marie sätter sig, ex ute på altanen, och drar upp benen och kjol och visar sin fitta för mig när jag sitter mitt emot. Hon låter finger glida över fittan som sakta spricker upp, hennes blick är intensiv. Hon ser sig lite om som om någon ser men fortsätter sedan på min uppmaning, fingrar leker och Marie blir kåt som jag. Det brukar vara nu som jag bestämmer mig för om jag ska slicka henne eller inte…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: