Kategorier
sex

In med hela kuken

Hela kuken gled in

Jag är en evigt kåt kvinna som gillar att experimentera och prova nya saker, grova kukar kan jag ta men dom får inte vara hur lång som helst för då går den i botten. Den här mörka långa kuken klarade jag av med glans men det är inte storleken som har betydelse för det är hur den används.

Den yttre tredjedelen av slidan är allra känsligast för där finns det flest nerver med bland annat G-punkten så nu vet ni lite mer.

4 svar på ”In med hela kuken”

Tur att du inte fick två hästkukar i fittan samtidigt 😉 Är det några bilder på gång?

De flesta kukar som kan sin sak är alltid skönast oavsett storlek. Men visst ibland är det skönt att få en riktigt stor kuk som fyller upp fittan på alla håll.
Förra året när jag och Mattias var på ett spa blev jag uppraggad i poolen av en yngre svart man med en ”häst”kuk och blev ordentligt påsatt under en kväll. Det var underbart men också lite ömt dagen efter 🙂
/Kattis

Sonja, Kattis nu blev ni väl lite avundsjuka på den här fina bamsekuken den skulle sitta fint i era blöta fittor,men ni får gärna känna på min jag är kåt och duktig på att knulla,ni kan väl testa.
Nisse

Har en känsla av att de här två njuter i fulla drag. Han lär nog nosa långt inne i henne med den kuken eller vad tror du Sonja ;-)?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.