Kategorier
erotik Intima Bilder Onani

Hon visar fittan efter orgasmen

Sonja känner orgasmen
Nu har orgasmen kommit igen när Sonja visar fittan under onani.

Den här gången så valde jag efter noga övervägande att visa hela fittan för alla på Sonjas sex. Det går inte heller att blunda för att jag har en bra självbild när orgasmen redan har kommit för mig. Nu är jag i synnerhet också nöjd över mina prestationer när jag onanerar för min publik.

Det är väl ingen som helst tvekan om att min framgång under onani bygger på kontinuitet. Jag kan till exempel avslöja att det händer fortfarande att min hand glider ner till fittan utan att jag tänker på det. Om jag inte redan är naken så börjar jag att fingra innanför trosorna. För så kåt är jag.

Orgasmen kom för en kåt kvinna

Det är så härligt när orgasmen kommer igen. Nu känns det fortfarande skönt i fittan när jag fortsätter att onanera efter att jag har kommit. Att få visa när en kåt kvinna som är född på 50-talet smeker sin klitoris är upphetsande. Här kan alla se hur jag njuter av min sexlust och det är viktigt på Sonjas sex.

2 svar på ”Hon visar fittan efter orgasmen”

Att Sonjas sex har gett mig många orgasmer känner du kanske inte till. Nu är det så skönt att ge sig hän och visa fittan när klitoris får en intressant stimulering med fingertopparna under onani.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: