Kategorier
Onani

Heta dagar med en våt fitta under onani

Sonjas heta sexlust

Jag ser bara möjligheter på min heta sexblogg. Det är så klart en större upplevelse för mig när jag visar fittan. En anledning är att jag är kåt och det är alltid skönt. Den andra är att jag smeker klitoris med fingertopparna och det ger njutningen en bra kvalitet som gör skillnad.

Nu tycker jag om att unna mig något som känns extra angenämt och det är bland annat när min fitta blir våt under dagen. Dom flesta håller sin lust hemlig bara för sig själv för en intim stund behöver vi inte avslöja för någon annan.

Nu vill jag bara visa en bild när jag onanerar på ett naturligt sätt som jag alltid har gjort. Då är det inte frågan om porr för det är kunskap om min egen kropp och sexualitet. Jag njuter otroligt mycket av det som fingrarna gör under onani för det kan jag inte förneka.

  • Nu visar Sonja en bild på sin fitta när hon är sexuellt upphetsad.
  • Det är mitt sätt att visa dig hur skönt det är att onanera med mina fingrar.
  • Jag tycker att det är härligt med en orgasm när jag är kåt.

3 svar på ”Heta dagar med en våt fitta under onani”

Jag tycker om att massera klitoris med fingrarna för då blir det så skönt när jag är kåt igen. Det som egentligen händer när jag visar fittan för alla på Sonjas sex är att orgasmen kommer så snabbt att jag inte hänger med i svängarna.

Det här blir mitt sista inlägg här. Om någon vill skriva till mig så har Sonja mina kontaktuppgifter. Ha en skön vår!
Puss och kram
George

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: