Kategorier
Intima Bilder Onani

Fingrar som gör fittan våt på ett härligt sätt

Sonjas fingrar gör fittan våtare
Sonja njuter när hon särar på benen och visar fittan under onani.

Nu visar jag kvinnlig onani utan sexleksaker för ibland så vill jag använda fingrarna på det vana och gamla sättet för att göra fittan våtare. Samtidigt så är det här en onanibild när jag är inne i ett bra flow. Det är också en förutsättning för att orgasmen ska rulla in.

Varje gång som jag stimulerar min känsliga klitoris med fingertopparna så blir det obeskrivligt skönt. Det är anledningen till att jag älskar att onanera. Om det finns någon besökare som vill se min fitta när jag är kåt. Då särar jag naturligt på benen och visar allt.

4 svar på ”Fingrar som gör fittan våt på ett härligt sätt”

Nu hade jag redan pullat min kåta fitta när den här bilden togs på Sonjas sex. För det är inte bara klitoris som får stimulering när jag onanerar. Jag har väl under åren fått ett bra hum om min egen orgasmförmåga. Jag har läst om att det är lättare för en äldre kvinna att få multipla orgasmer och det stämmer bra in på mig.

Nu är min klitoris extra känslig för beröring efter att orgasmen har kommit. Det har jag tagit till mig genom att ändra min onaniteknik så att jag kan nå flera toppar av njutning.

Ja, henne skulle jag gärna låta låna kuken, skulle nog känns skönt, ser fin och kåt ut

Det är härligt att vara så här blöt i fittan under onani för då närmar sig orgasmen med stora och våta steg. Nu brukar jag normalt få multipla orgasmer minst en gång i veckan när jag onanerar med fingrarna.

För mig så är faktiskt den andra orgasmen ännu skönare och då är det inte så långt till nästa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: