Kategorier
Intima Bilder Onani

En kåt och mogen kvinna onanerar under kvällen

Sonja är kåt
Nu kommer Sonjas njutning när hon stimulerar klitoris med små och mjuka rörelser.

Nu blir det mera personligt när jag visar min fitta som har blivit kåt igen. För när jag oblygt utforskar min kropp då få jag på samma gång en hög grad av sexuell frihet för när tjejer och kvinnor onanerar då är det bara naturligt.

Onani gör mig så kåt

Att se på när en mogen kvinna smeker sig kan vara otroligt upphetsande tycker jag samtidigt som det är lärorikt för vi gör det inte på samma sätt. Jag brukar gå min egen väg för att nå målet som en orgasm i slutändan är.

  • Sonja visar när en mogen kvinna onanerar med fingrarna.
  • Jag visar fittan under onani på ett naturligt sätt.

3 svar på ”En kåt och mogen kvinna onanerar under kvällen”

På den här bilden så har jag legat några minuter med två fingrar som har gjort cirkelrörelser runt min klitoris. Det är en oslagbar njutning som till slut ger resultat när jag onanerar för snart så får jag en orgasm igen.

Här visar jag när en äldre kvinna blir kåt och njuter under onani.

När jag får ligga helt naken och ostörd i min egen säng då kommer lusten och kåtheten och hälsar på vilket jag välkomnar med särade ben! Nu kan jag inte se själv vad fingrarna gör mellan mina ben och då kan jag lika gärna blunda och bara koncentrera mig på varför det känns så sjukt skönt. Fantasin har jag redan och detsamma är det med min rutin för jag vet hur jag ska onanera. När det drar ihop sig första gången i fittan då vet jag att det är en unik orgasm som får mig att njuta av nuet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: