Kategorier
Intima Bilder Onani

En intensiv njutning under onani

Klitoris ger en intensiv känsla
När klitoris ger en intensiv njutning under onani.

Jag tycker om att skriva om en intensiv lust och kåthet samtidigt som du får se en bild på min fitta. Det blir som vanligt en underbar stund när jag ligger naken i sängen med brett särade ben. Då är handen på mitt fuktiga och ångande underliv för det är faktiskt så jag upplever min kåthet.

Under onani så börjar klitoris att svullna mellan mina fingrar och det är alltid så skönt. Om jag blundar då kommer det också en hygglig sexfantasi. Den här gången så blir det att du ser på i smyg när jag onanerar. För mig så är det i alla fall sexuellt upphetsade när lustcentrum i hjärnan blir aktiverad.

Nu stimulerar jag även andra områden för att min njutning ska bli så maximal som möjligt. Det kan bli några fingrar som glider in för att G-punkten ska få sin välbehövliga massage.

Ett svar på ”En intensiv njutning under onani”

Det är som om en impuls går genom kroppen och plötsligt så har jag blivit kåt igen. Det händer mig faktiskt flera gånger om dagen för det räcker med att jag av någon anledning tänker på sex. Att jag sedan kunde känna samma intensiva njutning på Sonjas sex var kanske inte helt oväntat.

Nu har jag valt att visa alla hur det kan se ut för mig under onani hemma i min sköna säng. Det bästa av allt är väl ändå att jag gillar att visa fittan för dig.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: