Kategorier
Amatörbilder Erotisk Film Intima Bilder Onani

Det är så skönt med onani när jag fingrar min fitta

Det är skönt när jag smeker fittan

Nu blir det en skön stund för mig och min väninna på Sonjas sex när hon tar bilder på min fitta under onani. Den här gången så blev det inget nytt för väninnan eftersom hon har sett mina klitorisstimuleringar när vi onanerade tillsammans. För mig så är det en okej upplevelse när mina fingrar gör sina vana rörelser på min känsliga klitoris. Då blir det så sagolikt skönt att orgasmen kommer.

Jag tycker också om att bädda in en sexvideo på min blogg. Då får du se att hennes fingrar gör samma rörelser under onani som jag.

3 svar på ”Det är så skönt med onani när jag fingrar min fitta”

Den absolut största anledningen till att jag visar min fitta på Sonjas sex från 2009 och min systerblogg Sonjas erotik är att det är så skönt. Det som samtidigt är lite unikt på mina bloggar är att orgasmögonblicket inte är långt borta.

Det är så skönt lite hjälpmedel med gel osv då blir det bättre och kåtheten tar aldrig slut. Bara att njuta.

Nu är det faktiskt så att fittan ger mig ingen ro när jag har blivit kåt. Nu blir det lugna puckar när jag kan ligga i sängen med fingrar som stimulerar min klitoris med gnuggande rörelser.

Då blir det så skönt att orgasmen kommer på Sonjas sex. För mig så är det helt klart onani som har högsta möjliga kvalitet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: