Kategorier
Intima Bilder Oralsex

Anna suger kuk i duschen

Anna gillar att suga kuk

13 svar på ”Anna suger kuk i duschen”

Så synd då att man inte låg bredvid dig inatt Anna för det var en sådan natt då man vaknade flera gånger och var så där nästan overkligt hård och kåt…hade du lyckats ligga med händerna på täcket som den oskyldiga flicka du är eller hade det lyfts på täcket där ?
Hoppas dina flinka fingrar lyckades få din morgonpigga mus att dra ihop sig i orgasmkramper och dig att gny så där sexigt som bara du låter när det går för dig ?
Ha en fin dag ☺
Kram
Mikael

Nej tyvärr Mikael så har jag inte det, så jag får använda mina fingrar att stilla min kåta fitta och ge henne en skön orgasm.

Har du någon sovande man med morgonstånd tätt intill just nu Anna som du kan böja dig över och suga på…snart så slår han upp sina blå och möts av en obeskrivligt sexig syn…då har hans dag börjat bra ?

Tänkte på dig i morse Anna när jag gick förbi ett skyltfönster på Katarina Bangata där Sonia Borgs bok skyltades…heter Oralsex han aldrig glömmer,52 olika berättelser…så tror jag det är med dig med…att du är beroende av vuxenklubba ?eller slicka en kvinnas sköte?…och att du har övat mycket,ett helt liv på det så du blivit sjukt bra på det ?
Ps ! Ett mycket frestande erbjudande Anna ?
Ha det så skönt i Gbg från en man i Sthlm !
Mikael
Kram

Hur länge jag kan stå emot din virvlande tunga och heta läppar beror ju på hur länge jag fick ta dig bakifrån innan med det varma vattnet strilande över oss och du gick ner på mig…brukar vara rätt uthållig för jag är en gentleman som låter det gå några gånger för kvinnan innan jag fyrar av min laddning…men jag hade nog inte klarat så lång tid för jag tror du är ovanligt bra för att du älskar det så mycket ?
Finns det män som klarat att stå emot länge Anna när du väl bestämt dig för att det ska gå ?

Han klarade inte så länge för om det är något jag kan så är det att suga en stor kåt kuk, vill du prova hur länge du står emot?? Kram Anna.

Måste vara ett skönt sätt för honom att bli kollad så han är riktigt ren och smakar gott ?
Kanske stor risk att han åter måste tvättas ren om kontrollen blir för intensiv och håller på länge…hur länge klarade han att stå emot den här gången Anna ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.