Kategorier
Amatörbilder

Anna frestar Lina med flera godsaker

Anna frestar med sin fitta

8 svar på ”Anna frestar Lina med flera godsaker”

Då jag fyller jämt nu snart så har tjejen yppa att hon ska stoppa en jordgubbe mellan läpparna och grädde runt jordgubben o smultronet

Å ni är så söta mina fina kåtbockar och många goda idéer om lite sexlekar med mig har ni också, jag är öppen för det mesta om någon vill prova. Kram Anna.

Kan doppa jordgubbarna i din kåtsavande fitta, innan jag smakar på dom. Sedan kan du få smaka på något stort ?

Det ser ut som en härlig måltid, Anna. Hoppas att Lina tog för sig ordentligt 😉 ! Jag blir gärna inbjuden nästa gång. Jag har ett gott tilltugg att erbjuda 😉 .
Njöt ni av måltiden, Anna och Lina?

Du är en riktig teaser Anna ? när du dragit trosan åt sidan och blottar samtidigt ett av dina fantastiska bröst…tror Lina först ger dig en kyss där ni delar på en jordgubbe,sen fjärilslätta kyssar ner längs din känsliga hals för att nafsa och suga ditt smultron hårt…hennes retsamma mjuka tunga slickar sig ner,stannar till lite vid naveln för att sen spruta lite grädde över ditt sköte…och sen känner du hur hennes tunga slickar dig ren…och fortsätta retas med din klitta med sin tungspets innan hon formar den som en minikuk och knullar ditt hål in och ut…hennes långfinger masserar samtidigt din känsliga G-punkt…nu är du så nära, så nära…hon möter din blick..då kommer orgasmen som du känt börja redan i tårna…ahh du skriker ut din orgasm…bara Lina kan slicka dig så…visst är hon väldigt speciell för dig ?
Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.